Gastrotel

dagdagelijkse sleur slapend vergeten!


Op de bovenverdieping van het privé woonhuis werden kamers knusjes ingericht en voorzien van alle hotelcomfort:
badkamer met douche, minibar, draadloos internet, radio en TV.

Onze binnenhuisarchitecte  wist de rustieke stijl van het gebouw aardig te combineren met een eigentijdse moderne look. Een antieke kleerkast zo bewerken dat ze oogt naast een boxspring-slaapbank of de stoel van opa omtoveren tot nachtkast … je moet er maar aan denken.

Nostalgie is een duo – suitekamer waar de kleurencombinatie aubergine – oestergrijs zijn bewoners volkomen tot rust brengt. Aangrenzend schept Aqua alle hoop voor de nieuwe dag. Het kerselaren tweepersoonsbed, de bijpassende werktafel vormen één geheel met de smaakvolle keuze van de vensterbekleding.

De cottage –stijl met zijn champagne tinten doen in kamer Vintage alle dagdagelijkse sleur vergeten en levert voldoende nieuwe energie om er weer tegenaan te kunnen gaan.

Op een originele wijze zorgt Chef Anita elke ochtend voor een uitgebreide ontbijtkorf. Meteen de waarborg voor een geslaagde dag. Uiteraard kan de overnachting gekoppeld worden aan een gastronomische avond vooraf . Eten à la carte, degusteren vanaf menu, gastro - dineren met seizoensgebonden voorkeuze, streekgastronomie het kan allemaal.

Speciale arrangementen zijn mogelijk.

Prijzen per kamer – ontbijt inbegrepen
Eénpersoonskamer:  70€
Tweepersoonskamer: 90€

 

 

 

Reserveer hier uw verblijf